”Såklart superroligt att få förtroendet igen”

blev det klart att innebandysäsongen fortsätter för Sirius Innebandys lagkapten Klara Molin. Hon är uttagen att spela fyrnationsturneringen Euro Floorball Tour som går av stapeln i finska Nurmijärvi den 27-29 april.

Hej Klara. Grattis till landslagsplatsen. Antar att det är skönt att vara tillbaka i det blå-gula gänget efter förra höstens skada?

Hej! Tack så mycket. Axeln var ur led och skulderbladet av så det är såklart superroligt att få förtroendet igen att vara med i landslaget.

När fick du beskedet av damlandslagets nya förbundskapten Åsa Karlsson?

Hon var och tittade på slutspelsmatchen hemma mot Mora och då fick jag beskedet efter att jag hade kommit med i truppen.

I Euro Floorball Tour möter ni Finland, Schweiz och Tjeckien. Vågar du redan nu tippa hur det går?

Sverige går alltid för vinst, så får säga vinst i alla matcher.

Du var med och tog Sirius till slutspel där det tyvärr inte gick att komma förbi KAIS Mora i kvartsfinalserien. Är ni ändå nöjda med säsongen?

Tycker vi alla i laget har gjort en bra säsong med tanke på allt som har hänt, men det skulle ha varit kul att vinna en match när vi var så nära sista matchen borta.

Har ni redan börjat kika framåt på nästa säsong eller är det lite semester just nu?

Vi har haft några provträningar men nu blir det vila till den ”härliga” försäsongen som drar igång i början av maj. Ser redan fram emot en ny säsong!

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×