Lundberg stannar i Sirius: ”Känslan är riktigt bra”

Sirius har gjort klart med liberon, och den mycket viktiga pusselbiten, Victor Lundberg.
I går blev det klart att Siriusliberon Victor Lundberg stannar i Sirius även över nästa säsong.

– Det känns givetvis jättebra att det är klart nu och att jag kan börja fokusera på träningen och ladda inför nästa säsong. Det blåser positiva vindar runt föreningen nu med ny tränare och lite annat träningsupplägg. Känslan är riktigt bra, säger Victor Lundberg.

Det har spekulerats en hel del om en flytt för Lundberg.

– I slutändan var det inte speciellt nära någon flytt. Det fanns lite olika alternativ men jag kände till slut att det här är det bästa för mig just nu med min privata situation. Jag trivs enormt bra i Uppsala så det ska bli skönt att stanna här, säger Victor Lundberg.

Det fanns flera saker som vägde över till Sirius fördel.

Till att börja med har vi riktigt fina träningsförhållanden ute i Gränby. Och sedan är såklart våra fantastiska fans en stor anledning till att jag är kvar, säger Victor Lundberg.

Johnny Helmersson

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×