Längtan efter seriepremiär

Tiden går och vi har inte många dagar kvar innan det är dags för seriepremiär. En premiär som för Sirius del är i IFU Arena den 16:e september kl 14.00. Gäster är Pixbo Wallenstam IBK. En av många som längtar är Maja Liljeroth..

Tja Maja!

Hallå Perra!

Två matcher i helgen, hur känns det i kroppen?

Efter två intensiva matcher så mår kroppen som den förtjänar kan man säga!

Älskar diplomatiska svar! Som sagt två matcher, och mot bra motstånd. Vad säger du om de bägge fajterna, först KAIS Mora?

Matchen mot Mora skulle jag nog säga är den bästa vi har spelat hittills under försäsongen. En riktig laginsats där vi verkligen visar att vi som grupp kan åstadkomma väldigt bra resultat! Bra energi genom hela matchen, både på bänken och på plan!

…och sedan Västerås Rönnby IBK?

Matchen mot Rönnby var inte lika bra. Förmodligen på grund av att den låg väldigt nära inpå matchen mot Mora och det blev inte mycket tid för återhämtning. Jag tycker att vi kämpar oss igenom matchen men vi är inte nöjda med matchen såhär i efterhand. Det bli revansch i serien istället! 😉

Ok, vad bygger vi vidare på efter helgens matcher?

Vi bygger vidare på helheten och samspelet mellan spelarna i de olika femmorna. Sammanhållningen i gruppen är fantastisk och jag längtar till seriepremiär!

Härligt, ja det gör vi alla! Tack Maja, ha en fortsatt bra vecka!

Ha det gött! Glory glory 😉

Åhh så lätt det hade varit och ”deletat” de två sista orden, men bjuder på det då ni imponerat i serieinledningen.

/Perra Widén – Webbmaster

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×