KRYSS HEMMA MOT VÄNERSBORG

Sirius såg ut att gå mot segern hemma mot Vänersborg, men fick nöja sig med en poäng efter en sen kvittering från gästerna.

Det var Sirius som tog kommandot direkt på fredagskvällen, och det genom skyttekungen Ted Bergström Heramb som vispade in bollen på volley.

Matchbilden fortsatte sedan bjuda på mållägen och svängig bandy – och det var Sirius som hittade målet även nästa gång. Återigen var det Ted Bergström Heramb som satte dit bollen, efter att namnen Haraldsson hittat fram med passningen.

Sirius hade bud på fler mål men strax innan halvtidspausen reducerade Vänersborg på en hörna, dessförinnan hade Anton Andersson också räddat straff för hemmalaget.

Hattrick för Bergström Heramb – och sen kvittering

I den andra halvleken kvitterade sedan Vänersborg, återigen efter en hörna, och sedan följde en krampaktig period för Sirius. Men man skulle ta ledningen igen.

Efter 67 spelade minuter visade Ted Bergström Heramb återigen vägen och stötte bollen i nät efter inspel i straffområdet från Kalle Mårtensson. 3-2 Sirius.

Resultatet stod sig sedan hela vägen upp mot 90 spelade matchminuter, men med bara tre minuter kvar till slutsignal hittade ett Vänersborgsskott från distans in bakom Anton Andersson, och fastslog slutresultatet till 3-3.