Inför Tillberga – Sirius

Idag möter Sirius Tillberga på bortais i ABB Arena. Sirius som fortfarande jagar sin första seger i årets Elitserien. Vi tog ett litet snack med Sirius anfallaren Jimi Heinonen om hur känslan är i laget och vad är det som krävs att laget ska ta den där efterlängtade första segern mot Tillberga.

Vad är känslan i laget efter starten som varit i årets elitserien? (2 oavgjorda och 4 förluster)

– Jag tycker att känslan är bra. Vi känner oss lugna och vi vet att om vi bara fortsätter att jobba på, så kommer den första vinsten att komma.

Har du redan hittat i din roll i laget och är du nöjd på din egen start i Elitserien?

– Jag spelar som spets och försöker göra mitt jobb där framme. Ge allt för laget i varje match. Jag tycker att jag har gjort mitt bästa i varje match men som det har varit för hela laget så har vi inte riktigt fått till det framåt än. Men jag är ändå nöjd med min start i Elitserien.

Är det något ni har lagt extra fokus på den senaste veckan?

– Vi har försökt att hitta tillbaka till våra roller. Jobbat nog lite extra med speluppbyggnaden så att vi skapar bättre lägen att göra mål på. Annars känner vi att allt finns där.

Vi önskar Jimi och resten av laget lycka till!

Matchen börjar 19.00 på ABB Arena i Västerås. Om du inte kan vara på plats, så kan du alltid se matchen på www.bandyplay.se eller följa den på www.elitrapport.se

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×