INFÖR: KVARTSFINAL 1 VILLA LIDKÖPING BK – IK SIRIUS

Posted at 09:25h in NyheterOkategoriserade by Sirius Redaktion

Dags för kvart! Sirius åker ner till ”Lisch” för den första matchen i kvartsfinalserien, som spelas i bäst av fem matcher.

På andra sidan står seriesegrarna Villa Lidköping, med ett minst sagt stort favorittryck på sina axlar.

Hemsidan fick tag i blåsvarts lirare nummer ett, Nils Bergström, och pejlade läget inför första kvartsfinalskampen.

Du och flera andra i laget har gått hela vägen från ungdoms- och juniorbandy i Sirius. Har känns det att äntligen spela slutspel med tanke på det? Hinner du njuta något?

– Man njuter bara, och det är kul att kunna göra det med så många av sina polare man spelat mer eller mindre hela karriären med. Många av oss var på Studan och kollade på senast det spelades slutspelsbandy och jag var nog inte ensam om att drömma att kliva ut där själv och lira. Självklart hade det varit lite roligare om det skulle vara 9 000 på läktaren, men det får vi lösa till nästa år, säger Nisse till hemsidan.

Hur hanterar man att vara stora underdogs som inför denna kvartfinal?

– Vi får hitta på nåt finurligt för att försöka störa dem på bästa sätt. Annars är det bara att kliva ut och njuta av att vara där vi är och slita som aldrig förr. Vi ska ut och våga göra våran grej så får vi se hur långt det räcker.

Vad blir extra viktigt i första matchen?

– Går vi ut i första matchen och vågar göra det vi är bra på och ger det allt vi har så kan vi jobba vidare på det i de nästkommande matcherna. Villa är bra men de har två armar och två ben också, allt kan hända, bollen är rund!

Vi tackar för pratstuden och önskar varmt lycka till ikväll!

Matchen spelas ikväll 3 mars med avslag klockan 18.00.

Se matchen på Sportbladet Play >>

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×