INFÖR BOLLNÄS GIF – SIRIUS

Äntligen dags för Elitserien igen. Tre omgångar återstår av grundserien och först ut för blåsvart väntar Bollnäs GIF på bortaplan ikväll.
William Liw är fostrad i Edsbyns IF och kom efter en avstickare till Falu BS till Sirius inför säsongen. Barndomsklubbens ärkefiende Bollnäs står på andra sidan i kvällens match.
– Om det känns något extra vet jag inte men visst blir det nog lite derbykänsla för mig att möta Bollnäs på Sävstaås.. Det är alltid roligt att möta Bollnäs med mycket folk på läktaren, säger ytterhalven.
VM-uppehållet har inneburit uppehåll från matchspel, om man räknar bort våra finska landslagsmän som var med och knep ett brons. Men någon vila har det inte varit tal om för övriga truppen.
– Vi har kört på jättebra under landslagsuppehållet så formen är bra hos alla spelare. Nu väntar en jättehäftig utmaning med tre roliga seriematcher kvar att spela. Sen får vi se hur långt det räcker, säger William Liw.
Bollnäs GIF – IK Sirius, Sävstaås IP, avslag 19.00, onsdag 6 februari 2019.
Stötta blåsvart på plats! Supporterföreningen Västra Sidan arrangerar en buss till kvällens match som avgår klockan 16.15 från UKK. Få platser kvar!

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×