För diskussioner med Sirius

Om två veckor flyttar Lars Fall tillbaka till Uppsala från Lidköping. Han medger att Sirius är med i bilden inför nästa säsong.

Som UNT tidigare har berättat har halven Lars Fall köpt hus i Uppsala. Efter SM-finalen mot Västerås (förlust 2–5) i helgen lämnade han beskedet att han lämnar Villa Lidköping efter tre säsonger i klubben.

– Vi kände någonstans efter de här åren att Uppsala är hemma för oss, säger 32-åringen som tidigare har spelat sju säsonger för Sirius.

Hur ser du på din fortsatta karriär?

– Jag kommer att fortsätta spela, men just nu känner jag mig slut på energi efter finalen och kommer att vänta ett tag till innan jag bestämmer mig om en ny klubb.

Är Sirius med i bilden?

– Jag har haft kontakt med flera, men mest med Sirius. Men ingenting är klart. Jag har inte ens ordnat med ett jobb än, fortsätter Fall.

Att eventuellt gå från ett finallag till ett kvallag är inget som skrämmer halven.

– När jag spelade i Sirius var vi ett slutspelslag, och som jag uppfattat vill klubben ta sig uppåt igen. Men det viktigaste för mig är att tillhöra ett lag och känna gemensakapen med allt vad det innebär.

Det var inför säsongen 2013/14 som Lars Fall lämnade Sirius för Villa Lidköping. Ursprungligen kommer Fall från Ljusdal.

UNT

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×