Dags för en ny säsong av Bandykul

Efter en lång och härlig sommar så börjar det nu dra ihop sig till bandysäsong. I takt med detta så kommer Sirius att fortsätta engagera sig i att få barn och ungdomar att spela bandy genom att bland annat arrangera Bandykul.

Sirius Bandykul är en bandyskola där killar och tjejer mellan 6-9 år får lära sig åka skridskor.  På BandyKul spelas givetvis bandy, men fokus ligger på att lära sig att åka skridskor och att ha roligt. Målet med bandykul är att introducera barn till bandy och låta dem uppleva det härliga med att kunna åka skridskor och spela bandy. Under säsongen så kommer vi bland annat få besök av spelare från Sirius A-lag.

För att göra bandykul tillgängligt för så många som möjligt så anordnar Bandykul bussar som hämtar upp barnen på deras respektive skola. Sirius Buss går till Ramsta skola, Stenhagensskolan, Västra Stenhagensskolan, Eriksskolan, Sverkerskolan, Domarringen, Årstaskolan.

För att delta i BandyKul behöver man hjälm, skridskor och klubba. Av säkerhetsskäl är det obligatoriskt med galler på hjälmen. Vi rekommenderar även en tunn mössa under hjälmen.

För mer info om utrustning, läs här.

Anmälningar sker via Bandykuls hemsida

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×