BERGSTRÖM KLAR FÖR TVÅ NYA SÄSONGER

Sirius och den 22-åriga mittfältaren Nils Bergström är överens om ett nytt tvåårskontrakt.
Siriusmittfältaren Nils Bergström är överens med moderklubben om en kontraktsförlängning.
-Det känns jätteskönt att vara klar för två nya år. Jag trivs bra i Uppsala och i laget och tror på att jag kan utvecklas mycket här under Esa (Määttä). Vi har jäkligt roligt tillsammans så det var inget jättesvårt beslut, säger Nils Bergström.
Han utsågs till månadens spelare under januari efter att bland annat ha gjort 9 poäng (3+6) på 6 matcher.
-Det har gått bra, absolut. Mycket ligger i att jag känner ett förtroende från ledare och från klubben och så har det verkligen varit i år. Jag har fått spela mycket och jag har fått göra det jag är bra på och då kommer självförtroendet, säger han.
Det är hård träning som ligger bakom framstegen.
-Det blev mycket konditionsträning i somras där jag kände att jag hade halkat efter som jag hade god nytta av under säsongen. En annan sak jag jobbat mycket med är att få bättre kontroll och balans på skridskorna. Jag försöker träna mycket på tekniska moment för att bli så svårläst som möjligt. Sedan vad det gäller den fysiska biten så är jag långt ifrån den formen jag skulle vilja vara i. Där finns det mycket att jobba på och där är Esa jätteduktig så det ser jag framemot, avslutar han.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×