Årets säsongskort är här


Sirius Innebandy går nu ut med ett attraktivt säsongskorterbjudande (vi kommer i första hand sälja 300 stycken säsongskort och som vanligt gäller först till kvarn). Inför nya säsongen lanserar vi ett helt nytt koncept, där ni exklusivt som säsongskortinnehavare erhåller en rad förmåner på köpet.


Hej alla Siriusmedlemmar, -fans och -vänner!

Äntligen kan vi snart igen bjuda på högklassig innebandy i IFU Arena, när våra två elitlag i SSL Dam och SSL Herr kommer börja seriespelet. Vi närmar vi oss med stormsteg de första hemmamatcherna, där vårt Damlag söndagen den 26 september kl. 17.00 tar emot IBK Lund Elit och vårt Herrlag fredag den 17 september kl. 19.00 tar emot Djurgårdens IF IBS.

Vi är mycket glada att kunna informera er att samhällskontrollen på pandemin nu möjliggör att vi från och med seriestarten kommer kunna ta in 600 åskådare på de vanliga sittplatserna i IFU Arena och utöver detta 120 personer i anläggningens VIP-loger och restaurang. Sirius Innebandy är full av optimism. Våra elitlag – spelare, tränare och ledare ser fram emot seriestarten och ett superspännande seriespel. Båda våra elittrupper ser starka ut och målsättningarna är höga. Lagen skall gå till slutspel och därifrån kan allt ju hända.

För att lyckas behöver våra lag allt tänkbart stöd från er. Vi behöver er Siriusfans i arenan som den avgörande sista spelaren och vi tror (och hoppas) att ni också längtar efter att återigen kunna gå på liveinnebandy. Vi vill att ni skall vara på plats och skapa stämning och atmosfär och tillsammans med spelare och ledare återigen uppleva spänningen i SSL-matcherna.

Sirius Innebandy går nu ut med ett attraktivt säsongskorterbjudande (vi kommer i första hand sälja 300 stycken säsongskort och som vanligt gäller först till kvarn). Inför nya säsongen lanserar vi ett helt nytt koncept, där ni exklusivt som säsongskortinnehavare erhåller en rad förmåner på köpet.

Sirius Innebandys säsongskorterbjudande:

  • Säsongskort till Damlaget (gäller 13 hemmamatcher + slutspel): 1 000 kr
  • Säsongskort till Herrlaget (gäller 13 hemmamatcher + slutspel): 1 000 kr
  • Säsongskort KOMBI (gäller samtliga 26 hemmamatcher Dam och Herr + slutspel): 1 300 kr

Exklusiva förmånsrabatter till alla säsongskortinnehavare oavsett val av kort:

  • Intersport: 25% på ett köp (ej cykel) – gäller tom 2022-04-30
  • Coop Ringgatan: 20% på ett köp om 500 kr eller mer – gäller tom 2022-04-30
  • Luthagens Livs: 10% på ett köp – gäller tom 2021-10-30
  • Resecentrum Vaccination: 10% på valfri vaccination – gäller tom 2022-04-30
  • City Padel: 20% på padel och tennis dagtid vardag tom kl. 16.00 – gäller tom 2022-04-30

Extraerbjudande exklusivt till alla säsongskortinnehavare oavsett val av kort:

Sirius Innebandy ser alla sina säsongskortinnehavare som särskilda lojala fans, som med investeringen är med att sponsra våra lag mot nya framgångar. Vi bjuder därför alla säsongskortinnehavare till ett exklusivt uppsnack med Dam- och Herrlagen i IFU Arena torsdagen den 16 september kl. 20.00.

Sirius Innebandy behöver er support. Ni är enormt viktiga för oss. För att köpa årets säsongskort mailar ni till bokning@siriusinnebandy.se och uppger vilket kort ni vill köpa (Dam, Herr eller Kombi), namn och ert mobilnummer. Vi återkommer då med information om betalning som sker via Swish.

Vi ses snart på IFU Arena!

Med vänlig hälsning Sirius InnebandyNiklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×