4-5 februari spelar Sveriges P15-landslag en dubbellandskamp mot våra nordiska grannar i öst. Det första mötet avgörs på finländsk mark, i Helsingfors, och det andra mötet avgörs på svensk mark i Sollentuna. Förbundskaptenerna Göran Boström och Daniel Skarps har tagit ut 14 utespelare och 2 målvakter som ska representera Sverige. 13-årige Siriusspelaren Arvid Tapper, som i år fyller 14 år, är en av de 16 spelare som förbundskaptenerna tagit ut till dubbelmötet.
– Det är såklart fantastiskt. Det var ju många bra spelare med på uttagningarna så man hade inte riktigt trott det från början, säger Arvid Tapper.
Arvid vars karriär började redan vid tre-fyraårsåldern med BandyKul lever och andas bandy fullt ut. En vanlig vecka innehåller mycket bandy och drömmen är att en dag få spela med A-landslaget i ett VM.
– Jag siktar framförallt på att nästa år komma med i P15-landslaget igen, för min årskull, och spela VM med dem. På sikt är målet att komma med i A-landslaget, säger Arvid Tapper, och berättar sedan om hur en vanlig träningsvecka ser ut:

– Jag har börjat träna med P18 på måndagar nu sedan tränar jag tisdagar, onsdagar och torsdagar med P14 alternativt P16.

Förbundskapten Göran Boström har tillsammans med laget siktet inställt på att försöka ta två segrar i dubbelmötet mot Finland. Laget har många kvaliteter och spelare med olika egenskaper.
– Det är ett väldigt skridskostarkt lag. Vi ska se till att använda farten och tyngden hos spelarna. Samtliga spelare i laget är bolltrygga och vi ska se till att ha hög delaktighet både offensivt och defensivt, säger Göran Boström till svenskbandy.se och fortsätter.
– I truppen finns spelare med olika egenskaper. Vi har kraftfulla spelare, bollkonstnärer, skarpskyttar, snabbskrinnare och finlirare.
SPELPROGRAM, P15-LANDSKAMPER
Lördag 4 februari, Berghäll, Helsingfors
13.00 (12.00 svensk tid) Finland-Sverige
Söndag 5 februari, Sollentunavallen
13.00 (svensk tid) Sverige-Finland