Vi vet att vi har bra saker på gång

”Det kommer bli ett krig om tre poäng.” Det säger Sirius burväktare Tobias Steineck, som kom tillbaka till Sirius inför den här säsongen efter spel i Gävle, inför torsdagens match mot Thorengruppen.

Hej Tobias. Grattis till vinsten mot Örebro i söndags. Hur gick snacket i laget inför matchen?

Tackar! Vi vet att vi har bra saker på gång och vi vet att om vi sätter vårt försvarsspel så är vi farliga för vilket lag vi än möter. Så det var inget speciellt snack inför matchen.

Och vad sa ni till varandra efter att slutsignalen gått?

Haha, vi sa inte så mycket just efter matchen – då är det mest bara glädje, rop och dans!

**Det blev till slut en ganska klar seger och du såg till att verkligen spika igen kassen. **

Ja tittar man på siffrorna så ser det ju ut som en promenadseger, men Örebro hade lite lägen i första perioden. I andra och tredje höll vi dem utanför vår box så då hade de inte mycket att komma med.

En av dina bättre matcher i blå-svart?

Ja det måste jag väl säga, skönt att det lossnade för egen del. Nu är det bara att jobba vidare med ny match på torsdag!

Med tre poäng mot Örebro har ni lite säkrare mark under fötterna i tabellen. Är förhoppningarna fortfarande slutspel eller hur går diskussionerna nu när ni fått in David som ny huvudtränare?

Riktigt skönt att komma ur träsket där nere. Vi pratar ingenting om slutspel, bara nästa match. Nu siktar vi på att klättra i tabellen.

På torsdag är det dags igen då ni möter Thorengruppen borta. Hur går tankarna inför den matchen?

Kul med match igen! Båda lagen ligger i nedre delen av tabellen och det kommer bli ett krig om tre poäng. Thorén har också en ny tränarstab om jag inte missminner mig, så det är förmodligen ett lite annat spel än när vi mötte dem senast.

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×