UDDAMÅLSFÖRLUST – TROTS HATTRICK

Jimi Heinonens hattrick räckte inte. Sirius förlorade gårdagens bortamatch mot Broberg med uddamålet.

Det blev en tuff matchinledning för Sirius. Redan efter sex minuter hade Broberg skaffat en tvåmålsledning, det genom två mål av Jonas Engström.

Sirius reducerade till 2-1 genom Ted Bergström och hade sedan 3-3 i inledningen av andra halvlek. Hemmalaget skulle dock dra ifrån ytterligare och Sirius förlorade till slut med 6-5.

Jimi Heinonen stod för tre av kvällens mål. Han hade inför matchen gjort fem mål på sex matcher. Även Ted Haraldsson stod för tre poäng med sina tre målgivande passningar.

Broberg – Sirius 6-5 (3-2)

Målskyttar

1-0 Jonas Engström (2′), 2-0 Jonas Engström (6′), 2-1 Ted Bergström (33′), 3-1 Martin Söderberg (38′), 3-2 Jimi Heinonen (43′), 3-3 Kalle Mårtensson (49′), 4-3 Jaakko Hyvönen (54′), 5-3 Martin Söderberg (59′), 5-4 Jimi Heinonen (74′), 6-4 Martin Söderberg (81′), 6-5 Jimi Heinonen (84′).