Nu hittar jag till andra ställen än bara IFU Arena och universitetet

”Jag har haft mycket lägen under tidigare matcher också så det har varit skönt att sätta dit fler bollar under de senaste matcherna.” Det säger Kevin Söderling, som kom till Sirius inför den här säsongen från finska Eräviikingit.

Hej Kevin och grattis till vinsten mot AIK! Två mål från din klubba och båda på passning från Bobby Edberg. Ni verkar ha hittat varandra?

Hej, tack så mycket. Jo det tycker jag att vi har gjort. Det har bara varit att slå in bollen i tomt mål. Men jag tycker också att vi har börjat få riktigt bra stäm i hela femman de senaste matcherna nu när vi spelat tillsammans en tid. Så det har varit riktigt roligt att spela nu när vi alla hittar varandra på planen.

Du var även het i derbyt förra veckan. Visserligen förlust mot Storvreta, men tre mål från din klubba. Känner du att det har lossnat för dig ordentligt nu?

Det hoppas jag. Jag har haft mycket lägen under tidigare matcher också så det har varit skönt att sätta dit fler bollar under de senaste matcherna. Det är bara att fortsätta jobba på så kommer nog målen.

Nu är det ett kortare uppehåll och nästa match är hemma den 11 februari. Vad gör ni i laget under den här tiden?

Den här veckan ska vi köra hårt på träningarna nu när vi har möjlighet till det. Det har varit många matcher i januari så nu är det ett bra tillfälle att träna lite extra hårt på gymmet. Nästa vecka sätter vi tankarna på Jönköping matchen.

Och på det privata planet – känns det som om du kommit in i livet i Uppsala nu? Antar att det är fullt upp med studier när du inte är på innebandyplanen?

Det har jag gjort! Nu hittar jag till andra ställen än bara IFU Arena och universitetet vilket underlättar, haha. Studierna tar såklart en stor del av den tiden då det inte är träning eller match, men det finns såklart ändå tid för annat också.

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×