Nu avgörs det – Sirius har allt i egna händer

Det har blivit dags för den sista omgången av Elitseriens grundserie – Sirius ställs mot IK Tellus hemma på Studan i en helt avgörande match för blåsvart.
För drygt ett år sedan lyckades Sirius undvika kval genom att besegra Hammarby i den sista omgången av Elitserien. Idag krävs poäng om Sirius av egen kraft återigen ska slippa kvalspel och den här gången avgörs det mot ett annat Stockholmslag.

Sirius ställs mot IK Tellus som redan säkrat deras Elitseriekontrakt. Samtidigt gästar Sandvikens AIK, som redan är klara seriesegrare, IFK Motala i XL Bygg Arena. IFK Motala måste vinna deras match om de ska ha chans att byta plats med Sirius i tabellen.

– Vi går för seger och lägger ingen energi på Motalas match mot SAIK. Vi ska fixa det här själva, sade Markus Kumpuoja i en intervju tidigare i veckan.

Klockan 19:00 är det avslag på Studenternas IP mellan Sirius Bandy – IK Tellus. Bandyaftonen startar dock redan kl. 18:00 med en tröjauktion i Relitatältet där du har möjlighet att ropa hem säsongens matchtröjor.

Sirius Bandy – IK Tellus
Tis 13/2 kl. 19:00 (Studenternas IP)

Matchvärd
Bandyfinalen Uppsala

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×