Kevin Wright klar för Sirius Fotboll

KW_01_version2

Sirius Fotboll och Kevin Wright är överens om ett kontrakt över säsongen 2024. Wright har de senaste säsongerna spelat i Örebro SK men har efter förra säsongens slut varit utan kontrakt.

Kevin Wright är engelsk-sierraleonsk wingback som är född och uppvuxen i Londonområdet. Han har spelat i Sverige sedan 2017 och han har även spelat tre landskamper för Sierra Leone. Kevin var bland annat med i landslagstruppen i samband med Afrikanska mästerskapen 2022. Under sina år i Örebro SK noterades Kevin för totalt 68 allsvenska framträdanden.https://www.youtube.com/embed/oOB7N53RNcg

Kevin Wright, välkommen till Sirius. Vad var det som lockade med att komma till Sirius?
– Jag tror att Sirius spelsätt passar mitt sätt att spela fotboll. Jag är en offensiv wingback, jag gillar att komma fram offensivt och slå inlägg, jag gillar att dribbla och jag gillar att visa mina kvaliteter. I och med att Sirius spelar med wingbacks så tror jag att det här spelsättet gör att jag kommer att få fram det mesta av mina kvaliteter.

När ansluter du till laget?
– Jag gör min första träning på onsdag morgon.

Vad är dina förväntningar på den kommande säsongen?
– Jag vill att vi fortsätter att spela bra fotboll. Förra året, när jag spelade med Örebro, så spelade de fin fotboll varje gång vi mötte dem. Det var alltid utmanande matcher. Den här säsongen vill jag prestera bra. Jag vill att laget fortsätter göra det bra, och att vi slutar högt upp i tabellen.

Vad kan alla Siriussupportrar förvänta sig av dig?
– De kan förvänta sig ett hårt jobb. Jag kommer att ge allt varje gång jag spelar. Jag kommer att satsa, och jag kommer att försöka att spela en attraktiv fotboll. Jag kommer att ge mitt allt på planen.

Sportchef Ola Andersson:
– Vi har bra koll på Kevin sedan hans år i Degerfors och Örebro. Vi tycker att hans sätt hantera kantspelet passar oss bra och vi är glada att han valde Sirius.

Fakta Kevin Wright:
Position
: Vänsterback
Ålder: 26 (född 1995)
Moderklubb: Chelsea FC.
Tidigare klubbar: Carlisle United, Fredrikstad FK, Degerfors IF, Örebro SK.

KW_hemsidan_03
Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×