Det går som planerat rent resultatmässigt

”Västerlöfsta är alltid kul att möta så jag hoppas på att det blir som de tidigare matcherna. Samt att det förhoppningsvis kommer mycket publik.” Det säger tröja #4 i Sirius Innebandys Damlag – Sara Orebrand inför matchen i IFU Arena den 10 december.

Hur skulle du sammanfatta säsongen så här långt?

Att det går som planerat rent resultatmässigt och att vi uppfyller en av målsättningar varenda match, att ha riktigt kul.

Ni har spelat sju matcher i D2och är obesegrade – vad är hemligheten?

Finns inte så mycket hemligheter tyvärr. Vi vet att vi har ett riktigt bra lag där alla skulle kunna spela betydligt högre upp i seriesystemet. Men vi går också in med en ödmjukhet inför varje match att vi ska spela så bra vi bara kan och därför har vi hittills vunnit.

Ni har ingen tränare till laget – är det något som är på gång?

Vi har så många starka viljor och så mycket erfarenhet i detta lag så hittills har vi klarat oss själva. Vi har däremot ett antal läktarcoacher med oss varje match. Men till nästa säsong så har vi några heta namn på G.

Vilket lag i serien har varit tuffast att möta så här långt?

Västerlöfsta skulle jag säga rent spelmässigt och Roslagsalliansen rent fysiskt.

Ni har ibland plockat in spelare från Sirius F01 – hur har de klarat sig?

Alldeles utmärkt. Det är några stycken som gjort några matcher och man märker tydligt att de blir mer och mer bekväma och tar för sig ordentligt. Så tummen upp och high-five till dem.

Sirius Innebandy har ju ett faddersystem där spelare från herr- och damlaget är fadder för ett ungdomslag. Vem är du fadder för?

Jag är för flickor 06/07, ett härligt gäng med mycket skratt och energi!

Den 10 december spelar ni mot Västerlöfsta i IFU Arena – vad är tankarna inför den matchen?

Västerlöfsta är som sagt alltid kul att möta så jag hoppas på att det blir som de tidigare matcherna. Samt att det förhoppningsvis kommer mycket publik 🙂

/Text & foto: Niklas Tell

 

Innebandy & julklappshopping

I samband med matchen i IFU Arena E den 10 december (matchstart kl 10.00) finns även Sirius Innebandys supportershop på plats. Passa på att kombinera härlig innebandy med julshopping!

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×