Loppmarknad

På Sirius Loppmarknad kan du fynda. Allt från möbler och lampor till kläder och böcker. Vinsten skänks varje år till siriusklubbarnas ungdomsverksamheter. Dessutom får du chansen att träffa den äldre generationen siriusprofiler från klubbens olika idrotter genom åren.

sirius-loppmarknad-bild

Sirius Loppmarknad är en del av IK Sirius ideella verksamhet som drivs genom att den äldre generationen blåsvarta profiler, i dagsläget är det ca 25 personer hjälps åt att arbeta med loppmarknaden. Varje år överförs vinsten från Sirius Loppmarknad till IK Sirius specialklubbars ungdomsverksamhet. I år räknar man med att kunna dela ut drygt 300 000 kronor, vilket är ett helt fantastiskt resultat.

Sedan 1995 har man hållit till på Sturegatan i centrala Uppsala. Man riktar sig till alla som vill fynda men loppmarknaden är också idealiskt för alla studenter som bor i området. I stort sett allt till hemmet går att hitta och man är alltid ute efter mer saker att sälja. Så om du har något hemma som du tänkt slänga eller inte vet vad du ska göra av så är det bara att köra ner det till Sturegatan 5 och stödja en god sak.

Öppettider och kontakt:
måndag-torsdag 10-18
fredag 10-17
lördag 11-15
Telefon: 018-511170
Adress: Sturegatan 5

Sirius Loppmarknad hälsar er varmt välkomna !  På Sirius Loppmarknad går det också bra att handla varor ur webshopen över disk (mössor, halsdukar, tröjor etc)

Copyright (C) 2019 IK Sirius

×