Västra Sidans Dag

fotboll2

I samband med Sirius bandys hemmamatch mot Gripen fredagen den 22 januari kl 19 är det dags för Västra Sidans Dag på Studenternas IP!

På fredag är det dags för det första kapitlet i vad vi hoppas ska bli till en tradition som återkommer varje säsong. På Västra Sidans Dag har alla våra medlemmar gratis inträde till matchen och vi bjuder även in till fest och uppladdning i VIP-tältet på Studenternas IP från kl 16 med mat, dryck, lotteri och underhållning!

Det här är Västra Sidans Dag:

– Gratis inträde! Gratis inträde för alla våra medlemmar. VIP-tältet på Studenternas IP öppnar kl. 16 och dit är du som medlem i Västra Sidan välkommen för uppladdning.

– Dryck! I baren kan du köpa öl för 40 kr och whisky/vin/jäger för 50 kr.

– Mat! Pytt i panna serveras vid förbeställning (VIKTIGT!). Förbeställ via mejl till vastrasidan.supporters©gmail.com. Pytten kostar 99 kr och betalning sker på plats.

– Lotteri! Vi lottar under kvällen ut tre signerade matchtröjor. Varje lott kostar 20 kr. Pengarna från lotteriet går oavkortat till Sirius bandys ungdomsverksamhet.

– Uppsnack! Cirka kl 18 kommer Sirius tränare Mats Söderman och klubbchef Jimmy Helmersson intervjuas på ”scenen”.

– Musik! Trubaduren Garry Nilsson kommer att bjuda på gitarrspel och skönsång.

– Souvenirer! Västra Sidan-souvenirer kommer att säljas i tältet.

– Efterfest! Efter matchen blir det efterfest i Relitatältet där det ryktas om att spelare från A-laget kan komma att dyka upp.

Copyright (C) 2023 IK Sirius

×