Prova nätbingo !

ett alternativ till att besöka bingohallen och ett sätt för dig som aldrig provat på bingo att göra det. Läs mer här nedan;

Våra erbjudanden

OM_kampanjer_johanna_567x246-

100 kronor i Välkomstbonus

Ny gäst på idrottensbingo.se? Vi bjuder vi dig på 100 kr när du registrerar dig på sajten. Ingen insättning krävs. Som gäst på www.idrottensbingo.se kommer du alltid att få tal del av bra erbjudanden – både i våra mailutskick och i vår chatt. Registrera dig och ta del av våra erbjudanden redan idag! Vi ses!

100 kronor Insättningsbonus

Vi bjuder på 100 kr när du sätter in minst 100 kr. Gäller vid din första insättning på www.idrottensbingo.se

Våra aktiviteter

Vi gillar självklart att ni spelar bingo och hänger med oss. Därför tycker vi att det är roligt att få bjuda på några extra sköna stunder varje vecka. Just nu har vi tre återkommande festliga teman på sajten. Du kan läsa mer om dem här.

Lillördag (onsdagar)

Lillördag med Den Stora Jakten och chattävlingar och Ditt Val

Håll ut, snart är helgen här! Lillördag är ett andningshål i veckan, en stund att koppla av och mysa lite med oss på sajten. Vi bjuder på chattävlingar med Ditt Val, Den stora Jakten och spännande bingospel. Logga in varje onsdag mellan 20.00 – 21.00 och ha roligt tillsammans med oss.

Bingofest (lördagar)

Bingofest med Den Stora Jakten och chattävlingar och Ditt Val

På lördagar är det dags att släppa loss. Våra härliga bingovärdar leder en timmes Bingofest mellan 20.00 – 21.00. Under Bingofesten bjuder vi på chattävlingar så som Den Stora Jakten, Ditt Val och roliga bingospel. Ibland delar vi ut presentkort eller andra överraskningar, ibland är det bonus du kan vinna. Festligt blir det i vilket fall varje gång.

Sköna Söndag (söndagar)

Sköna Söndag och chattävlingar med Ditt Val

Efter en rolig helg kan man behöva ladda batterierna inför den kommande veckan. Det gör vi tillsammans under Sköna Söndag klockan 20.00 -21.00. Koppla av med chattävlingar med Kompisbonus, härligt umgänge och spännande bingospel.

Puff-v36-bingofest-sköna-söndag-380x339

Våra tävlingar

Den Stora Jakten (onsdagar och lördagar)

Häng med när Den stora jakten drar igång! På lördagar under Bingofesten (kl. 20-21) och onsdagar under Lillördag (kl. 20-21) kommer bingovärden att ge ledtrådar i chatten. Det gäller för dig att lista ut vad det är bingovärden är på jakt efter. När du tror att du listat ut det så mejlar du ditt svar till bingoteamet@idrottensbingo.se. Alla rätta svar (som uppfyller tävlingsvillkoren) belönas med 30 kr i bonus.

Chattävling med Ditt Val (onsdagar, lördagar och söndagar)

Vi har fyra spännande val i våra chattävlingar på sajten: Räkna rätt, Med andra ord, Kundskapsfrågor, En ska bort. Bingovärden gör det första valet och sen får vinnaren av den senaste chattävlingen välja nästa. Vi kör chattävlingar med Ditt Val under bingofest, Sköna Söndag, Lillördag.

Tävlingsvillkor

Kompisbonus

För att delta i chattävlingar med kompisbonus måste du ha köpt minst en bricka i spelrummet ”Bingohallen” i det aktuella spelet där chattävlingen hålls. Kompisbonus får endast delas ut till en i chattrummet närvarande gäst som också köpt minst en bricka i det aktuella spelet.

Den Stora Jakten

För att vara med i tävlingen måste du ha köpt minst en bricka under Bingofesten eller/och Lillördag. Du måste skicka in ditt svar från den mailadress du har registrerat på sajten. Svaret måste vara inskickat senast kl. 21.30 samma dag och du får bara gissa en gång. Skulle du gissa mer än en gång så är det ditt första inskickade svar som räknas.

Chattävling med Ditt Val

För att delta i våra chattävlingar måste du ha köpt minst en bricka i spelrummet ”Bingohallen” i det aktuella spelet där chattävlingen hålls.

rutig_small_180x130

Copyright (C) 2021 IK Sirius

×