Bingo

Tillsammans med Idrottens Bingo Uppsala och en rad andra uppsalaföreningar bedriver Sirius i alliansform en bingohall på Dragarbrunnsgatan 53.

Lunchbingo_stor_puff_380x339

Välkommen på Lunchbingo hos oss! Nyhet! Kom in och testa lunchbingo hos oss. Köp lunchbrickan med mat och bingobricka för 59 kronor så får du uppleva den mysiga stämningen i vår bingohall, spela några spännande bingospel och äta en god lunch, allt på en gång! Lunchbingo erbjuder vi mellan klockan 11-14 alla vardagar. 

Du hittar oss i centrala Uppsala på S:t Olofsgatan 21, i en ljus och fräsch lokal som bjuder in till en spännande och social stund. Hos oss är alla välkomna, och vi tycker det är viktigt att våra gäster känner det. Här träffas man över en fika och spelar några bingospel. Det betyder mycket för många. Vi medarbetare trivs med varandra och med våra gäster och det är en stämning som präglar hallen. Det är speciellt att få förgylla någons dag. Och det är precis vad vi får göra här, varje dag, i vår fina och fräscha hall. Det är en förmån och något vi uppskattar väldigt mycket.

B16_278x173

Att vi samtidigt bidrar till det lokala föreningslivet är förstås också kanon.  Vi blev en del av Idrottens Bingo 2014 och det har varit väldigt roligt, både för oss och för våra gäster. Det är mycket nytt (och spännande) att lära sig så klart, men vi är väldigt glada för den positiva anda som vi har och som våra gäster bidrar med. Nu kör vi på och ska få ihop så mycket slantar till föreningarna som vi bara kan. Bingo är gemenskap och spänning. Vi hoppas att fler upptäcker hur kul det är att spela bingo, och det finns få bättre ställen att göra det på än här hos oss i Uppsala.

logo

Vi blev en del av Idrottens Bingo 2014 och det har varit väldigt roligt, både för oss och för våra gäster. Det är mycket nytt (och spännande) att lära sig så klart, men vi är väldigt glada för den positiva anda som vi har och som våra gäster bidrar med. Nu kör vi på och ska få ihop så mycket slantar till föreningarna som vi bara kan. Bingo är gemenskap och spänning. Jag hoppas att fler upptäcker hur kul det är att spela bingo, och det finns få bättre ställen att göra det på än här hos oss i Uppsala.

Välkommen!

6

  • Restaurang
  • Café
  • Handikappanpassad
  • Rökfritt
  • Linkbingo
  • Terminal

Öppet

  • Vardagar: 10.00-22.00
  • Lördag: 10.00-17.00
  • Söndag:11.30-22.00

www.idrottensbingo.se När du besöker idrottensbingo.se och spelar bingo på nätet väljer du vilken av de över 600 ideella idrottsföreningar som är anslutna till SBFO, Sveriges bingoföreningars organisation, som du vill stötta. Idrottens Bingo är en del av Idrottens Spel-koncernen, som är helägd av Västsvenska Idrottsförbundet. Idrottens Bingos uppdrag är att stötta barn-och ungdomsverksamhet inom svenskt föreningsliv.

Copyright (C) 2023 IK Sirius

×