Bli medlem

Bli medlem i Sirius ! Du har Sirius i hjärtat och följer laget i med- och motgång. Blåsvarta ränderna går aldrig ur och det är hög tid att du även blir en del av klubben och tecknar ett medlemskap i Sirius. Du väljer då vilken av de tre medlemsklubbarna din medlemsavgift ska gå till – IK Sirius BK, IK Sirius FK eller IK Sirius IBK.

IKSmedl 001

Som siriusmedlem har du tillträde till samtliga specialklubbars årsmöten, men har endast rösträtt på årsmötet där klubbens styrelse tillsätts och de övergripande besluten fattas i den klubb dit du valt att avgiften ska gå. Du kommer också att bli inbjuden till återkommande medlemsträffar där aktuella ämnen och frågor presenteras och diskuteras. Det är medlemmarna som är IK Sirius Bandy / Fotboll / Innebandy och dess framtid samtidigt som de intäkter klubbarna får från medlemsavgifterna starkt bidrar till att utveckla och stärka verksamheten. Under 2017 kommer föreningen erbjuda ett flertal förmåner. Både i form av erbjudanden vid matchtillfällen och erbjudanden från samarbetspartners och sponsorer m.m.

Bli medlem redan idag!

Detta ingår i medlemskapet:

Medlemskort – gäller per kalenderår. Tillträde till års-/medlemsmöte och rösträtt i den klubb (eller de klubbar) dit avgiften gått. En medlemsbok med siriusinformation samt ett bra antal rabattkuponger (som gäller hela 2017) exklusivt för siriusmedlemmar. Rabatt på utvalda souvenirer. Medlemskvällar med möjlighet att träffa tränare, spelare och andra inom siriusklubbarnas organisation.

Så blir du medlem:

På nätet
a) Fyll i uppgifterna nedan, klicka BLI MEDLEM, klicka sedan på PayPal-länken på svarssidan som kommer upp för att göra kortbetalning eller betalning med eget PayPal-konto.

b) Fyll i uppgifterna nedan, klicka BLI MEDLEM och invänta en faktura på  avgiften,

c) Fyll i uppgifterna nedan, klicka BLI MEDLEM och betala med plusgiro enligt nedan.

eller

d) Fyll i uppgifterna nedan, klicka BLI MEDLEM och betala med Swish på nummer 123 569 5333.

Plusgiro
Betala för rätt priskategori som du anger och lämna ditt medlemsnummer (gäller för tidigare medlemmar) som referens till Plusgiro 270617-4, betalningsmottagare IK Sirius .

Vi beställer medlemskort var tredje vecka från vårt tryckeri där kan medlemskortet ta upp till fyra veckor innan det landar i brevlådan beroende på när din beställning genomfördes.

emailadresser

Då vi numer sänder det mesta som email är det väldigt angeläget att du ser till att meddela oss din korrekta email-adress. Detta gäller även för alla som ingår i familjemedlemskap.

Bli medlem nu

Fyll i formuläret nedan och bli medlem i IK Sirius!

Copyright (C) 2017 IK Sirius

×